temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 12-a

SR Braşov 2 - 0 FC Hermannstadt II
10 nov. 2018 - 14:00stadionul "Silviu Ploeşteanu" (Tineretului)

După două bare şi trei goluri anulate pentru offside, băieţii noştri au reuşit sâmbătă să câştige în faţa echipei secunde a celor de la Hermannstadt II, întărită cu câţiva jucători de la prima echipă, precum Alex Curtean, Bogdan Rusu sau Claudiu Pamfile.

Braşoveanul şi ex-stegarul Rusu a semnat cele mai mari ocazii ale vizitatorilor, câte una pe repriză: o lovitură de cap pe lângă vinclu, şi o situaţie de unu-contra-unu cu Iulică Moldoveanu, din care portarul nostru a ieşit învingător.

În ce-i priveşte „stegari”, aceştia au intrat la vestiar după primele 45 de minute având în minte cele două bare semnate de Strătilă (min. 15) şi Boţia (min. 41). După pauză, şi după marea ocazie a lui Rusu blocată de Moldo (min. 49), galben-negri au marcat de patru ori într-un interval de zece minute, 53-63, doar pentru a-şi vedea primele trei reuşite anulate pentru offside. Boţia, Horia Popa şi Toader au fost pe rând aduşi cu picioarele pe pământ de asistenta Ana Puşcaş

Braşovenii nu s-au lăsat descurajaţi. În minutul 63, Voicu a recuperat degajarea portarului Began, apoi un-doiul Boţia – Avram i-a oferit primului şansa unei centrări în faţa porţii, Horia Popa reluând pe jos, imparabil. O scurtă privire către asistent şi ne-am putut bucura apoi.

Nouă minute mai târziu Vlad Boţia a pus sigiliul pe victorie, reluând în plasă, din şase metri, centrarea lui Horia Popa, deviată de capul unui fundaş.

Victoria ne-a urcat pe locul trei, la patru puncte de primul loc, cu trei etape înainte de finalul turului.

___

#SteagulRenaşte prin noi! – susţine proiectul devenind membru cotizant pe patreon.com/srbrasov.