temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 12-a

SR Braşov 2 - 0 Sporting Roşiori
08 nov. 2019 - 14:00Stadionul "Silviu Ploeşteanu" (Tineretului)

„Stegarii” s-au impus cu 2-0 în urma dublei marcate de Ştefan Răchişan în repriza secundă, asistat fiind the Florin Stîngă şi Daniel Răducan.

Ocaziile primei reprize se pot număra pe degetele unei singure mâini, braşovenii pierzând destul de multe mingi în situaţii favorabile.

Montaţi la vestiare, băieţii noştri au ieşit mult mai determinaţi pe gazon, acelaşi Cenk Firat fiind scânteia din atacul nostru. Insistenţele sale la o fază în careul advers au menţinut mingea în preajma porţii, Stîngă livrând o pasă excelentă pentru Răchişan, care a finalizat cu un şut pe jos, la colţul lung. Peste puţin timp, Daniel Răducan şi Carlo Danciu s-au luptat pentru minge în colţul terenului, iar Răducan a reuşit apoi să găsească o cale spre careul advers şi o pasă pentru Răchişan, care a finalizat cu un şut din prima sub transversală.

Galben-negrii i-au lăsat apoi pe roşioreni să aibă mai mult posesia, dar situaţiile din careul nostru au fost rezolvate de Cristi Căslariu, acesta boxând cu hotărâre orice minge.

O victorie pe teren propriu de care ne-a fost dor.  

______

Rezervă-ţi online abonamentul brăţară sau card pentru toate cele 15 meciuri de acasă din sezonul 2019-2020 la Seriei a III-a din Liga a 3-a.

Preţurile sunt următoarele:

  • 150 la T2 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 150 lei la T1 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 650 lei la Fotolii – achitabil în două tranşe de 325 lei – prima până la 24 august 2019, a doua până pe 21 martie 2020, data primului meci acasă din retur.

Pentru fiecare abonament achiziţionat clubul îţi oferă un cadou în valoare de 35 lei. Poţi alege dintre eşarfă, fanion sau cană.

Completează formularul de mai jos pentru a-ţi rezerva abonamentul, iar un reprezentant al clubului te va contacta pentru a intra în posesia brăţării sau cardului

_____

Roşiorenii au fost reprimiţi în Liga a 3-a, în urma retragerii din campionat a echipei CSM Tg. Mureş, care a generat mutarea celor de la CSO Filiaşi în altă serie.

Sporting Roşiori a încheiat sezonul precedent pe locul 14, retrogradabil, cu următoarea linie de clasament: 30-7-9-14, golaveraj 36-58, 30 de puncte.

Avem o revanşă de luat în faţa lor după egalul, 2-2, din deplasare, şi înfrângerea nemeritată din primăvară, 1-2, din Bartolomeu.