temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 10-a

SR Braşov 0 - 0 Unirea Bascov
26 oct. 2019 - 15:00Stadionul "Silviu Ploeşteanu" (Tineretului)

„Stegarii” au început meciul cu foame de revanșă față de proprii suporteri, cele două mari ocazii ratate de Carlo Danciu în minutele 2 și 9 sugerând că deschiderea de scor este doar o chestiune de timp.

Repriza s-a încheiat cu o altă situație foarte bună care l-a avut în prim-plan tot pe Danciu, brațul drept al portarului Călinoiu fiind la locul potrivit pentru a împiedica golul.

Imediat după pauză, Ștefan Răchișan a fost găsit în zona punctul cu var de Dragoș Sandu, șutul său fiind însă deviat în bară de același excelent portar argeșean.

Treptat, și oaspeții au început să creeze pericol la poarta apărată de Octavian Potcoavă, cea mai mare oportunitate venind în urma unui corner, când Tavi a blocat printr-un reflex superb pe linie lovitura de cap adversă.

După ce a făcut un meci perfect din punct de vedere defensiv, Adrian Stoian a fost trimis vârf pe finalul partidei În prelungiri a ratat șansa celor trei puncte, lobul său de la circa 7-8 metri depășind cadrul porții.

Un egal cât se poate de frustrant, fără îndoială. Luăm însă aspectele pozitive din acest meci, și anume multiplele ocazii clare pe care ni le-am creat, precum și poarta intactă menținută de Potcoavă, al 2-lea clean sheet al sezonului pentru el. Menținând aceleași coordonate și adăugând luciditate la finalizare, putem obține un rezultat frumos pe 2 noiembrie la Râșnov, în derby-ul județului.

 


Rezervă-ţi online abonamentul brăţară sau card pentru toate cele 15 meciuri de acasă din sezonul 2019-2020 la Seriei a III-a din Liga a 3-a.

Preţurile sunt următoarele:

  • 150 la T2 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 150 lei la T1 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 650 lei la Fotolii – achitabil în două tranşe de 325 lei – prima până la 24 august 2019, a doua până pe 21 martie 2020, data primului meci acasă din retur.

Pentru fiecare abonament achiziţionat clubul îţi oferă un cadou în valoare de 35 lei. Poţi alege dintre eşarfă, fanion sau cană.

Completează formularul de mai jos pentru a-ţi rezerva abonamentul, iar un reprezentant al clubului te va contacta pentru a intra în posesia brăţării sau cardului

_____

Două dintre cele mai ghinioniste meciuri le-am disputat sezonul trecut împotriva „urşilor” din Bascov. A fost doar 1-1 în Bartolomeu şi am pierdut cu 0-1 la Mioveni, după meciuri în care „stegarii” au ratat enorm.

Argeşenii au încheiat sezonul trecut pe locul 9, cu următoarea linie de clasament: 30-11-8-11, golaveraj 52-45, 41 de puncte.