temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Cupa României – Turul 3

SR Brașov 1 - 0 FC Brașov
24 aug. 2021 - 17:30Stadionul „Silviu Ploeșteanu”

„Steagul Renaște” a fost motto-ul care ne-a ghidat de la falimentul FC Brașov în 2017 și până în prezent. Ne-am luptat zi de zi pentru a apăra „onoarea de a fi stegari”, cum a numit fostul mare jucător Nicolae Pescaru misiunea de a ține tradiția și spiritul vii.

Turul 3 al Cupei României ne pune față-n față cu un proiect politic aflat în contradicție cu valorile ce stau la baza proiectului Steagul Renaște. Pe hârtie întâlnim FC Brașov, echipa copilăriei multora dintre noi și alături de care am fost prezenți până în ultima secundă a existenței sale

Adevărul este însă că acest proiect politic metamorfozat din Corona în FC Brașov nu are nimic de-a face cu spiritul stegar. Iar când miercuri vom striga cu toții „Hai, Stegarii !”, nu vor exista confuzii. STEAGUL SUNTEM NOI !


Bilete online disponibile aici


Cumpără minim 10 bilete cu acces general și intră în tragerea la sorți pentru un tricou oficial semnat de jucători și stafful tehnic.


Victorie superbă reușită marți seară de „stegari” în turul 2 al Cupei României, în fața a aproximativ 1200 de spectatori.

După o primă repriză albă, în care Ștefan Răchișan și Cenk Firat au semnat ocaziile cele mai mari, „stegarii” au reușit în partea secundă să negocieze superioritatea fizică a adversarului, apărându-se lucid. Aceiași Răchișan și Cenk au fost în prim-planul marilor noastre ocazii din repriza a doua, în vreme ce pentru oaspeți Iurcu a avut un șut care a trecut puțin pe lângă stâlpul drept al porții lui Căucă.

Pe final, în minutul 86, portarul Bogdan Căucă a fost în prim plan și a adus bucuria în tribune, executând perfect, la vinclu, o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri!